ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΗΜΕΤ 24/07/2019

July 25, 2019: Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις Νομικών Φορέων


ethemis

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΗΜΕΤ 24/07/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητές/οί φίλες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε πως από την 1ηΣεπτεμβρίου 2019 θα τεθεί σε εφαρμογή η Συνθήκη Macolin (Μακολέν) για την προάσπιση των αθλητικών γεγονότων και την καταπολέμηση των fixed games στο χώρο του αθλητισμού.

Ο οργανισμός μας, ως αναπόσπαστο κομμάτι του Ευρωπαϊκού μηχανισμού  και της Ελληνικής Κοινωνίας σας ανακοινώνει πως από την 1η  Σεπτεμβρίου 2019 τίθεται και σε επίσημη λειτουργία το παρατηρητήριο που έχει συσταθεί από την ΕΣΗΜΕΤ ειδικά για την Συνθήκη Macolin (Μακολέν) για την παρακολούθηση του φαινομένου αυτού και πως αυτό – εκτός των άλλων – επηρεάζει  το σύνολο της ΔΙ. 

Σας προσκαλούμε λοιπόν να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Συνθήκη Macolin (Μακολέν)  μετά την εφαρμογή της,  στη Θεσσαλονίκη.

Oι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο THE MET (εκτός απροόπτου) την 7η Δεκεμβρίου 2019.

Στο ειδικά διαμορφωμένο επιστημονικό πρόγραμμα του Διεθνούς Συνεδρίου, περιλαμβάνονται ενότητες όπως τηλεοπτικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα κοκ θα παραστούν εκπρόσωποι Κυβερνήσεων Ευρωπαϊκών και μη Κρατών που έχουν υιοθετήσει την Συνθήκη Macolin (Μακολέν), του Συμβουλίου της Ευρώπης αρμόδιοι για την συνθήκη αυτή, Ευρωπαϊκοί και Διεθνείς Ποδοσφαιρικοί Φορείς, Ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομάδες, Εκπρόσωποι Συνδρομητικών Καναλιών από την Ελλάδα και την Ευρώπη και πολλοί ακόμα ομιλητές, τα ονόματα των οποίων θα αναρτηθούν πολύ σύντομα στην ιστοσελίδα του παρατηρητηρίου www.cleansports.net. Επίσης, θα υπάρχουν εξειδικευμένα επιστημονικά αθλητικά debates και με εισηγητές διακεκριμένους ξένους και Έλληνες επιστήμονες και από τους πλέον ειδικούς στα γνωστικά αντικείμενά τους και ιδιαιτέρως του Αθλητικού Δικαίου από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία κλπ ευρωπαϊκές χώρες και μη (Dubai, Βηρυτό, Τουρκία, Ρωσία κλπ) .

Σας περιμένουμε να παρακολουθήσετε ένα πολύ υψηλού επιπέδου συνέδριο για μία Συνθήκη που πρόκειται να αλλάξει πολλά στα αθλητικά δρώμενα! 

Είμαστε βέβαιοι ότι η διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Συνθήκη Macolin στην όμορφη Θεσσαλονίκη, θα είναι ευχάριστη και δημιουργική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-6440424, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείουinfo@esimet.gr ή μέσω της ιστοσελίδας του παρατηρητήριουwww.cleansports.net και στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης γραφείο 12 Κυρία Μαρου Αικατερίνη - Αυτοτελές Τμήμα Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Τηλ: 2310500874 email:prdsth@prdsth@gr 

Με τιμή,

Μακρυδάκη Μαρία – Γεν. Διευθύντρια ΕΣΗΜΕΤ

Σας περιμένουμε να παρακολουθήσετε ένα πολύ υψηλού επιπέδου συνέδριο για μία Συνθήκη που πρόκειται να αλλάξει πολλά στα αθλητικά δρώμενα!



Source/ Author:www.cleansports.net

LATEST POSTS



ethemis map

Προκηρύξεις/ Αγγελίες

Προκηρύξεις, Διαγωνισμοί και Αγγελίες για δικηγόρους, ασκούμενους & νομικούς.

View more
newsroom

ΝewsRoom/      ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρέχουσα Νομική Επικαιρότητα

View more
ethemis case law

Noμολογία

Σημαντικές δικαστικές αποφάσεις, ιδίως των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας

View more
ethemis case law

Noμοθεσία

Οι νόμοι που έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

View more
ethemis legal studies

Εκπαιδευτικά           Προγράμματα

Για νομικούς & δικηγόρους από εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

View more
ethemis.gr

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ            ΦΟΡΕΩΝ

Εκδηλώσεις Nομικού Eνδιαφέροντος από ποικίλους θεσμικούς Φορείς

View more
ethemis international news

Διεθνή                      Νέα

Διεθνή Νομικά Νέα και Αρθρογραφία, Νομολογία ΕΔΔΑ και αποφάσεις Διεθνών Δικαστηρίων

View more
ethemis map

Δελτία            Τύπου

Ανακοινώσεις ΔΣΑ, δικαστικών ενώσεων, ανεξάρτητων αρχών, θεσμικών φορέων.

View more
ethemis

Συντακτική            Ομάδα

Η Επιστημονική Ομάδα του Ethemis.gr

View more
ethemis.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΑ             ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ             e-ΘΕΜΙΣ

Ο Κατάλογος Συνεδρίων και Εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει η Ένωση Ελλήνων Νομικών

View more

newsroom