5ο Συνέδριο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

December 12, 2023: Εκδηλώσεις Νομικών Φορέων


ethemis

5ο Συνέδριο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ υπό την επιστημονική αιγίδα και επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρίας Φορολογικού Δικαίου & Δημοσιονομικών Μελετών διοργανώνει το 5ο Συνέδριο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 διά ζώσης στο Grand Hyatt Athens.

Με περισσότερους από 30 εξέχοντες ομιλητές & συντονιστές το Συνέδριο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Νομικής και Ακαδημαϊκή κοινότητας, των Οικονομολόγων και των Λογιστών, των στελεχών των Οικονομικών Διευθύνσεων των επιχειρήσεων και όσων ασχολούνται με το φορολογικό δίκαιο και την εφαρμογή του, παρέχοντάς τους πολύτιμη εξειδικευμένη γνώση και εργαλεία αναφορικά με τα πλέον κρίσιμα και επίκαιρα θέματα της φορολογίας.

 Το Συνέδριο φέρει την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Έδρας Jean Monnet στην Ευρωπαϊκή Φορολογική Πολιτική και Διοίκηση, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, του ΣΕΔ και τη Θεσμική Υποστήριξη του ΣΕΒ.

Ειδική τιμή για την κοινότητα του e-themis!

5ο Συνέδριο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023



Source/ Author:www.nb.org
LATEST POSTS
  • ethemis

    Εβδομαδιαίος κατάλογος αυτεπαγγέλτως διοριζομένων δικηγόρων (άρθρο 6 Ν.3226/2004)

    Ο κατάλογος Δικηγόρων Νομικής Βοήθειας για την εβδομάδα από : 17 Μαρτίου έως και 23 Μαρτίου 2025 θα είναι από : ΣΑΡΛ. ( Αθανάσιος Σάρλας ) έως και ΣΠ. ( Γεώργιος Σπηλιόπουλος ).

  • ethemis

    : Συμμόρφωση της Διοίκησης σε αμετάκλητη δικαστική απόφαση

    Απασχολούμενη με διαδοχικές συμβάσεις σε Δήμο προσέφυγε δικαστικά και πέτυχε την αναγνώριση της απασχόλησής της ως απασχόληση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου. Στη συνέχεια, υπέβαλε αναφορά στον Συνήγορο του Πολίτη διαμαρτυρόμενη για την καθυστέρηση συμμόρφωσης της Διοίκησης στη δικαστική απόφαση, η οποία κατέστη αμετάκλητη καθώς η έφεση που άσκησε ο Δήμος απορρίφθηκε και δεν ασκήθηκε αναίρεση εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας λόγω της μικρής πιθανότητας ευδοκίμησης και των αυξημένων δικαστικών εξόδων.

  • ethemis

    Ημέρα της Διαμεσολάβησης

    Eκδήλωση για την Ημέρα της Διαμεσολάβησης θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης στις 20 Μαρτίου 2025 και ώρα 18:00 με συνδιοργανωτές τον ΟΠΕΔΕΜ και τον ΔΣΑ.




ethemis map

Προκηρύξεις/ Αγγελίες

Προκηρύξεις, Διαγωνισμοί και Αγγελίες για δικηγόρους, ασκούμενους & νομικούς.

View more
newsroom

ΝewsRoom/      ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρέχουσα Νομική Επικαιρότητα

View more
ethemis case law

Noμολογία

Σημαντικές δικαστικές αποφάσεις, ιδίως των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας

View more
ethemis case law

Noμοθεσία

Οι νόμοι που έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

View more
ethemis legal studies

Εκπαιδευτικά           Προγράμματα

Για νομικούς & δικηγόρους από εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

View more
ethemis.gr

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ            ΦΟΡΕΩΝ

Εκδηλώσεις Nομικού Eνδιαφέροντος από ποικίλους θεσμικούς Φορείς

View more
ethemis international news

Διεθνή                      Νέα

Διεθνή Νομικά Νέα και Αρθρογραφία, Νομολογία ΕΔΔΑ και αποφάσεις Διεθνών Δικαστηρίων

View more
ethemis map

Δελτία            Τύπου

Ανακοινώσεις ΔΣΑ, δικαστικών ενώσεων, ανεξάρτητων αρχών, θεσμικών φορέων.

View more
ethemis

Συντακτική            Ομάδα

Η Επιστημονική Ομάδα του Ethemis.gr

View more
ethemis.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΑ             ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ             e-ΘΕΜΙΣ

Ο Κατάλογος Συνεδρίων και Εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει η Ένωση Ελλήνων Νομικών

View more

newsroom