Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019: ELSA Athens - Δικηγόρος στην Πράξη!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ/ March 04, 2019: Τρέχουσα Νομική Επικαιρότητα NewsRoom


ethemis

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019: ELSA Athens - Δικηγόρος στην Πράξη!

Δικηγόρος στην Πράξη!

Την Πέμπτη, 7 Μαρτίου και ώρα 4-6 μ.μ., η ELSA Athens σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών πραγματοποιεί εκδήλωση με τίτλο “Δικηγόρος στην πράξη” στην αίθουσα Ζαφειρόπουλου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Θα συζητηθούν οι προοπτικές του νομικού επαγγέλματος σε έναν ανοιχτό διάλογο με το κοινό. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κος Δημήτριος Βερβεσός, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και δικηγόρος. Επίσης, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο κος Βασίλειος Αλεξανδρής, πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και δικηγόρος, και ο κος Ανδρέας Λοβέρδος, δικηγόρος, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου και τέως Υπουργός.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λύσουν όλες τις απορίες τους σχετικά με την καθημερινότητα και τις ανάγκες του δικηγορικού επαγγέλματος!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λύσουν όλες τις απορίες τους σχετικά με την καθημερινότητα και τις ανάγκες του δικηγορικού επαγγέλματος!



Source/ Author:Δείτε περισσότερα εδώ

LATEST POSTS
  • ethemis

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του Δικηγορικού Ημερολογίου 21ου Αιώνα

    Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο κτίριο «Κωστής Παλαμάς» του Πανεπιστημίου Αθηνών και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, παρουσία εκατοντάδων συναδέλφων μας, πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη εκδήλωση του Δικηγορικού forum «Δικηγορικό Ημερολόγιο 21ου αιώνα».

  • ethemis

    Ενημέρωση για το τέλος απογράφου

    Ενημέρωση του ΔΣΠ σχετικά με τις αλλαγές που επέφερε ο Νόμος 5135/2024, μεταξύ άλλων, στο τέλος απογράφου ή όπως πλέον ονομάζεται, στο ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥ.Το εν λόγω τέλος παραμένει αναλογικό και οι σχετικές με αυτό ρυθμίσεις περιλαμβάνονται κυρίως στο άρθρο 29 (Μέρος Β’ Κεφάλαιο Γ’) του ως άνω νόμου. Επισημαίνεται ότι με βάση τη νέα διάταξη για τον υπολογισμό του τέλους επί της έκδοσης απογράφου κρίσιμο είναι το αντικείμενο της διαφοράς.

  • ethemis

    Διαδικτυακά σεμινάρια ποινικής δικηγορίας 2025

    Η Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων διοργανώνει σεμινάρια για την τέχνη της ποινικής δικηγορίας με έναρξη τον Μάρτιο του 2025.Σκοπός των σεμιναρίων είναι να αναδειχθούν τα σύνθετα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο ποινικολόγος που χειρίζεται μια υπόθεση και να υποδειχθούν τεχνικές για την επιτυχή διαχείρισή τους.Τα επτά συνολικώς απογευματινά σεμινάρια, με συχνότητα ένα ανά εβδομάδα, θα διεξαχθούν μέσω της πλατφόρμας zoom κάθε Τετάρτη (18:00-20:00) για τους μήνες Μάρτιο – Ιούνιο 2025.





ethemis map

Προκηρύξεις/ Αγγελίες

Προκηρύξεις, Διαγωνισμοί και Αγγελίες για δικηγόρους, ασκούμενους & νομικούς.

View more
newsroom

ΝewsRoom/      ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρέχουσα Νομική Επικαιρότητα

View more
ethemis case law

Noμολογία

Σημαντικές δικαστικές αποφάσεις, ιδίως των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας

View more
ethemis case law

Noμοθεσία

Οι νόμοι που έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

View more
ethemis legal studies

Εκπαιδευτικά           Προγράμματα

Για νομικούς & δικηγόρους από εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

View more
ethemis.gr

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ            ΦΟΡΕΩΝ

Εκδηλώσεις Nομικού Eνδιαφέροντος από ποικίλους θεσμικούς Φορείς

View more
ethemis international news

Διεθνή                      Νέα

Διεθνή Νομικά Νέα και Αρθρογραφία, Νομολογία ΕΔΔΑ και αποφάσεις Διεθνών Δικαστηρίων

View more
ethemis map

Δελτία            Τύπου

Ανακοινώσεις ΔΣΑ, δικαστικών ενώσεων, ανεξάρτητων αρχών, θεσμικών φορέων.

View more
ethemis

Συντακτική            Ομάδα

Η Επιστημονική Ομάδα του Ethemis.gr

View more
ethemis.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΑ             ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ             e-ΘΕΜΙΣ

Ο Κατάλογος Συνεδρίων και Εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει η Ένωση Ελλήνων Νομικών

View more

newsroom