Τρέχουσα Νομική Επικαιρότητα NewsRoom

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / September 20, 2017: 5 & 6 Οκτωβρίου 2017: Διεθνές επιστημονικό Colloquium με θέμα "International Investment Law & the Law of Armed Conflict".

NewsRoom eΘέμις


ethemis

5 & 6 Οκτωβρίου 2017: Διεθνές επιστημονικό Colloquium με θέμα "International Investment Law & the Law of Armed Conflict".

Το Κέντρο Ερευνών Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου (Athens PIL) της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών της Γαλλίας (CNRS), το Κέντρο Ερευνών Δικαίου Δημοσίων Συμβάσεων και Διεθνών Επενδύσεων (CREDIMI) του Université de Bourgogne και η Νομική Σχολή του Universidad de Zaragoza, με την υποστήριξη του Interest Group on International Economic Law της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου (European Society of International Law - ESIL), συνδιοργανώνουν στην Αθήνα, στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2017, διεθνές επιστημονικό Colloquium με θέμα “International Investment Law & the Law of Armed Conflict”.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, ώρα 10.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30). Οι εργασίες του Colloquium θα συνεχισθούν έως και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 στα Αμφιθέατρα «Ιωάννης Δρακόπουλος» και «Άλκης Αργυριάδης» του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η γλώσσα εργασίας  θα είναι η Αγγλική.

Η συμμετοχή στο Colloquium είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται εγγραφή: https://www.eventbrite.com/e/colloquium-on-international-investment-law-the-law-of-armed-conflict-registration-36507239135?aff=ehomecard

Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του Colloquium: http://www.athenspil.law.uoa.gr/events/colloquium-international-investment-law-the-law-of-armed-conflict.html

Η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Νομικής Σχολής Αθηνών βρίσκεται εδώ: http://www.law.uoa.gr/proboli-ekdilwshs/prosklhsh-colloquium-on-international-investment-law-the-law-of-armed-conflict.html

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, ώρα 10.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30)


LATEST POSTS
  • ethemis

    Δυνατή η μονομερής ανάκληση του Brexit- ΔΕΕ C-621/18.

    Απόφαση του Δικαστηρίου (ολομέλεια) της 10ης Δεκεμβρίου 2018 στην υπόθεση C 621/18, με αντικείμενο αίτηση προδικαστικής αποφάσεως δυνάμει του άρθρου 267 ΣΛΕΕ, που υπέβαλε το Court of Session (Scotland) (Εδιμβούργο-Ηνωμένο Βασίλειο), με απόφαση της 3ης Οκτωβρίου, η οποία περιήλθε στο Δικαστήριο την ίδια ημέρα, στο πλαίσιο της δίκης που διεξάγεται μεταξύ των βουλευτών της Σκωτίας, Andy Wightman κ.α. και του αρμόδιου Υπουργείου για την έξοδο του ΗΒ από την ΕΕ (Secretary of State for Exiting the European Union).

  • ethemis

    ΕΣΔΙ: Ανακοίνωση σχετικά με αποτελέσματα ΚΕ Εισαγωγικού Διαγωνισμού

    Ανακοινώνεται στους υποψηφίους ότι τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων του ΚΕ εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (κατευθύνσεων Πολιτικής-Ποινικής Δικαιοσύνης, Εισαγγελέων και Διοικητικής Δικαιοσύνης) θα ανακοινωθούν μέσω της ιστοσελίδας της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών...

ethemis legal studies

Εκπαιδευτικά           Προγράμματα

Για νομικούς & δικηγόρους από εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

View more
ethemis map

Επιστημονική            Αρθρογραφία

Από την Συντακτική Ομάδα του Ethemis.gr

View more
ethemis case law

Noμοθεσία

Οι νόμοι που έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

View more
ethemis map

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ            ΦΟΡΕΩΝ

Εκδηλώσεις Nομικού Eνδιαφέροντος από ποικίλους θεσμικούς Φορείς

View more
ethemis case law

Noμολογία

Σημαντικές δικαστικές αποφάσεις, ιδίως των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας

View more
ethemis map

Προκηρύξεις

Προκηρύξεις Δημοσίου και Αγγελίες για δικηγόρους & νομικούς.

View more
social media news

Social           Media            Streaming

Ροή ειδήσεων από τα κοινωνικά δίκτυα του www.ethemis.gr

View more
ethemis international news

Διεθνή                      Νέα

Διεθνή Νομικά Νέα και Αρθρογραφία, Νομολογία ΕΔΔΑ και αποφάσεις Διεθνών Δικαστηρίων

View more
ethemis map

Δελτία            Τύπου

Ανακοινώσεις ΔΣΑ, δικαστικών ενώσεων, ανεξάρτητων αρχών, θεσμικών φορέων.

View more
ethemis map

ΠΟΙΝΙΚΟΣ            ΧΑΡΤΗΣ

Διαδραστικός Χάρτης γεωκωδικοποίησης όλων των Ελληνικών Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

View more