Μεταπτυχιακό πρόγραμμα: LLM in International Shipping Law

July 05, 2018: Eκπαιδευτικά Προγράμματα για Νομικούς, Δικηγόρους, Ασκούμενους & Φοιτητές

Μεταπτυχιακά προγράμματα ethemis


ethemis

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα: LLM in International Shipping Law

ΤΟ QUEEN MARY UNIVERSITY OF LONDON ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018/2019 ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

ΤΟ Queen Mary University Of London και το HELLENIC MANAGEMENT CENTRE  με υπερηφάνεια ανακοινώνουν ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των αιτήσεων για την συμμετοχή στο  μεταπτυχιακό πρόγραμμα LLM in International Shipping Law, Piraeus, Greece, ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα  βασισμένο στο επιτυχημένο LLM in International Shipping Law του Λονδίνου, για το ακαδημαϊκό έτος 2018/2019.

Το πρόγραμμα διδάσκεται από ειδικούς του Centre for Commercial Law Studies (CCLS) του Queen Mary University of London (QMUL), ενός από τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, η Νομική Σχολή του οποίου καταλαμβάνει την 3η θέση μεταξύ των Βρετανικών Πανεπιστημίων και την 1η θέση μεταξύ των Πανεπιστημίων του Λονδίνου. Το πρόγραμμα θα διδάσκεται σε συνεργασία με το Hellenic Management Centre (HMC), ενός οργανισμού που προσφέρει ναυτιλιακή επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση από το 1999, στις εγκαταστάσεις του HMC στον Πειραιά.  

Αυτός ο καινοτόμος μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών θα προσφέρει στους φοιτητές την δυνατότητα να αναπτύξουν ακαδημαϊκή εξειδίκευση σε διαφόρους τομείς του διεθνούς ναυτικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των : Maritime Arbitration, Charter-parties: Law and Practice, International Regulation of Shipping, Marine Insurance Law, Carriage of Goods by Sea, “Wet” Shipping Law: Collisions and other Incidents at Sea.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δικηγόρους και απόφοιτους νομικής καθώς και σε επαγγελματίες της ναυτιλίας με σχετική εργασιακή εμπειρία και ακαδημαϊκό υπόβαθρο και διδάσκεται σε εντατικές διδακτικές ενότητες σε δυο ακαδημαϊκά εξάμηνα, ώστε να μπορεί να συνδυαστεί με τυχόν επαγγελματικές υποχρεώσεις των συμμετεχόντων.

Οι προϋποθέσεις εγγραφής για αποφοίτους νομικής είναι πτυχίο Νομικής με βαθμό 7 (ή αντίστοιχο), ενώ για μη νομικούς απαιτείται σχετική με το αντικείμενο του μεταπτυχιακού, ουσιαστική επαγγελματική εμπειρία. Η ιδιότητα Μέλους του  Institute of Chartered Shipbrokers  παράλληλα με σχετική επαγγελματική εμπειρία λαμβάνονται επίσης υπόψη.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για ανθρώπους που ζουν στην Ελλάδα, να παρακολουθήσουν αυτό το υψηλού κύρους πρόγραμμα χωρίς να χρειαστεί να μετοικήσουν. Παράλληλα υπάρχουν διαθέσιμες για το πρόγραμμα μερικές υποτροφίες από το Centre for Commercial Law Studies του Queen Mary University of London και μία υποτροφία ύψους 2600 λιρών για υποψηφίους οι οποίοι είναι μέλη της ELSA (European Law Students Association).

Η περίοδος των αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2018/2019 έχει ξεκινήσει.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλ. : +30 210 4125945 ή επισκεφθείτε τη σελίδα: www.helmc.com/programme-overview .

Αυτός ο καινοτόμος μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών θα προσφέρει στους φοιτητές την δυνατότητα να αναπτύξουν ακαδημαϊκή εξειδίκευση σε διαφόρους τομείς του διεθνούς ναυτικού δικαίουSource/ Author:www.helmc.com

LATEST POSTSethemis map

Προκηρύξεις/ Αγγελίες

Προκηρύξεις, Διαγωνισμοί και Αγγελίες για δικηγόρους, ασκούμενους & νομικούς.

View more
newsroom

ΝewsRoom/      ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρέχουσα Νομική Επικαιρότητα

View more
ethemis case law

Noμολογία

Σημαντικές δικαστικές αποφάσεις, ιδίως των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας

View more
ethemis case law

Noμοθεσία

Οι νόμοι που έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

View more
ethemis legal studies

Εκπαιδευτικά           Προγράμματα

Για νομικούς & δικηγόρους από εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

View more
ethemis.gr

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ            ΦΟΡΕΩΝ

Εκδηλώσεις Nομικού Eνδιαφέροντος από ποικίλους θεσμικούς Φορείς

View more
ethemis international news

Διεθνή                      Νέα

Διεθνή Νομικά Νέα και Αρθρογραφία, Νομολογία ΕΔΔΑ και αποφάσεις Διεθνών Δικαστηρίων

View more
ethemis map

Δελτία            Τύπου

Ανακοινώσεις ΔΣΑ, δικαστικών ενώσεων, ανεξάρτητων αρχών, θεσμικών φορέων.

View more
ethemis

Συντακτική            Ομάδα

Η Επιστημονική Ομάδα του Ethemis.gr

View more
ethemis.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΑ             ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ             e-ΘΕΜΙΣ

Ο Κατάλογος Συνεδρίων και Εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει η Ένωση Ελλήνων Νομικών

View more

newsroom