Εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή για τις αλλαγές στον Κώδικα Δικηγόρων την Τετάρτη 23/10/2024

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ/ October 14, 2024: Τρέχουσα Νομική Επικαιρότητα NewsRoom


ethemis

Εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή για τις αλλαγές στον Κώδικα Δικηγόρων την Τετάρτη 23/10/2024

Ο συνδυασμός “Με το Δικηγόρο” διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Δικηγορία & Δικαιοσύνη 2024” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23/10/2024 και ώρα 18:30 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (Πλατεία Κολοκοτρώνη, οδός Σταδίου 13).

 

Η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από τις αλλαγές στον Κώδικα Δικηγόρων, καθώς και ευρύτερα θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της δικηγορίας.

 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Επικεφαλής του Συνδυασμού “Με το Δικηγόρο”, κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος, ενώ θα υπάρξουν τοποθετήσεις και από τους Συμβούλους ΔΣΑ, κ.κ. Φώτη Γιαννούλα, Στέλιο Λεριό, Ζώη Σταυρόπουλο και Τίτο Χριστόπουλο, καθώς και από τον Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας CCBE, κ. Νικόλαο Κουτκιά.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κ. Πέλοψ Λάσκος, ενώ χρέη συντονίστριας θα αναλάβει η Υπεύθυνη Τύπου του Συνδυασμού μας, κ. Μαρία Πιτσάκη.

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η συζήτησή θα συνεχιστεί στο μπαρ “Δραχμή”, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην Παλαιά Βουλή (οδός Ανθίμου Γαζή 9).

Η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από τις αλλαγές στον Κώδικα Δικηγόρων, καθώς και ευρύτερα θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της δικηγορίας



Source/ Author:metodikigoro.gr

LATEST POSTS
  • ethemis

    Προσβολή Προσωπικών Δεδομένων εντολέα από δικηγόρο του

    Προσβολή Προσωπικών Δεδομένων εντολέα από δικηγόρο του. Παράνομη χρήση προσωπικών δεδομένων εντολέα από δικηγόρο του στα πλαίσια έγκλησης που άσκησε η δικηγόρος εις βάρος του εντολέως του για συκοφαντική δυσφήμιση της μέσω διαδικτύου.

  • ethemis

    «Δικηγόροι Εν Χορώ» - Εγγραφές

    Η χορευτική ομάδα του Δ.Σ.Α «Δικηγόροι Εν Χορώ» ξεκινά τα μαθήματα παραδοσιακών χορών την Τετάρτη, 01/10/2025. Για τη φετινή χρονιά, η ομάδα δύναται να δεχθεί 40 συναδέλφους, 20 γυναίκες και 20 άνδρες. Όποια και όποιος επιθυμεί να εγγραφεί, παρακαλείται να αποστείλει στο email dsadikigoroienchoro@gmail.com τα κάτωθι στοιχεία: όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, αριθμό μητρώου και αριθμό τηλεφώνου. Θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας μέχρι την πλήρωση των 40 θέσεων. Πέραν αυτών, η ομάδα ζητεί για τη στελέχωση των υφιστάμενων τμημάτων της άνδρες συναδέλφους, έμπειρους με τη χορευτική δραστηριότητα. Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε την υπεύθυνη της ομάδας Σεβαστιανή Νεονάκη στο τηλέφωνο 6945414041.

  • ethemis

    Αναστολή λειτουργίας της Περιφερειακής Έδρας Περιστερίου του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 11-12/9

    Eν όψει της επικείμενης μεταφοράς της περιφερειακής έδρας Περιστερίου του Πρωτοδικείου Αθηνών σε νέο κτίριο από την επόμενη εβδομάδα, την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, 11-12/9/2025 θα ανασταλεί η λειτουργία της περιφερειακής έδρας.





ethemis map

Προκηρύξεις/ Αγγελίες

Προκηρύξεις, Διαγωνισμοί και Αγγελίες για δικηγόρους, ασκούμενους & νομικούς.

View more
newsroom

ΝewsRoom/      ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρέχουσα Νομική Επικαιρότητα

View more
ethemis case law

Noμολογία

Σημαντικές δικαστικές αποφάσεις, ιδίως των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας

View more
ethemis case law

Noμοθεσία

Οι νόμοι που έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

View more
ethemis legal studies

Εκπαιδευτικά           Προγράμματα

Για νομικούς & δικηγόρους από εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

View more
ethemis.gr

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ            ΦΟΡΕΩΝ

Εκδηλώσεις Nομικού Eνδιαφέροντος από ποικίλους θεσμικούς Φορείς

View more
ethemis international news

Διεθνή                      Νέα

Διεθνή Νομικά Νέα και Αρθρογραφία, Νομολογία ΕΔΔΑ και αποφάσεις Διεθνών Δικαστηρίων

View more
ethemis map

Δελτία            Τύπου

Ανακοινώσεις ΔΣΑ, δικαστικών ενώσεων, ανεξάρτητων αρχών, θεσμικών φορέων.

View more
ethemis

Συντακτική            Ομάδα

Η Επιστημονική Ομάδα του Ethemis.gr

View more
ethemis.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΑ             ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ             e-ΘΕΜΙΣ

Ο Κατάλογος Συνεδρίων και Εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει η Ένωση Ελλήνων Νομικών

View more

newsroom