Ειδησεογραφία: Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις Νομικών Φορέων

October 11, 2017: Δελτίο Τύπου: Παρουσίαση των προτάσεων του Υποψ. Προέδρου ΔΣΑ και Προέδρου της Ε.Ε.Ν. e-Θέμις Δ. Αναστασόπουλου και του Συνδυασμού για τον ΔΣΑ, τον Δικηγόρο και τη Δικαιοσύνη

ethemis


ethemis

Δελτίο Τύπου: Παρουσίαση των προτάσεων του Υποψ. Προέδρου ΔΣΑ και Προέδρου της Ε.Ε.Ν. e-Θέμις Δ. Αναστασόπουλου και του Συνδυασμού για τον ΔΣΑ, τον Δικηγόρο και τη Δικαιοσύνη

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε, στο Μικρό Παλλάς, η παρουσίαση των 60 + 1 προτάσεων του υποψηφίου Προέδρου ΔΣΑ και Προέδρου της Ε.Ε.Ν. e-Θέμις, Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλου και του συνδυασμού αυτού «Ο Δικηγόρος όλοι εμείς, μαζί!» για τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Δικηγόρο και την Δικαιοσύνη με κεντρικό σύνθημα και όραμα «να κάνουμε τον ΔΣΑ ξανά τον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος παρουσίασε στο κατάμεστο από δικηγόρους θέατρο τις αξίες πάνω στις οποίες εδράζεται το πρόγραμμα, την αποτελεσματικότητα, την αξιοπρέπεια, την αριστεία, την ελευθερία και την ισότητα. Με βάση αυτές τις αξίες έχουν αναπτυχθεί 61 προτάσεις που εξειδικεύονται σε πέντε θεματικές, τον Δικηγορικό Σύλλογο, την Εκπροσώπηση του Δικηγόρου, το Φορολογικό και Ασφαλιστικό Σύστημα του Δικηγόρου, την ειδική μέριμνα για τον Δικηγόρο, τη Βελτίωση της απονομής της Δικαιοσύνης, 61 προτάσεις οι οποίες είναι άμεσα υλοποιήσιμες και έχουν σχεδιαστεί με μεθοδικότητα.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος κάλεσε δίπλα του και παρουσίασε τόσο τους υποψηφίους του συνδυασμού του όσο και τα μέλη της συντακτικής ομάδας του προγράμματος που έχουν συνθέσει τις προτάσεις που παρουσιάστηκαν, θέλοντας να δείξει όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ότι είναι εδώ για να ενώσει όλες τις γενιές, όλους τους δικηγόρους για να κάνει τον ΔΣΑ 1ο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας καλώντας όλους να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Στην σπουδαία εκδήλωση το παρών έδωσε πλήθος δικηγόρων μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι νομικοί, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου όπως η Υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, η Υπουργός κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η Τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκη Κεραμέως, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΑ
«Ο Δικηγόρος
όλοι εμείς, μαζί!»LATEST POSTSethemis case law

Noμολογία

Σημαντικές δικαστικές αποφάσεις, ιδίως των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας

View more
ethemis map

Δελτία            Τύπου

Ανακοινώσεις ΔΣΑ, δικαστικών ενώσεων, ανεξάρτητων αρχών, θεσμικών φορέων.

View more
ethemis legal studies

Εκπαιδευτικά           Προγράμματα

Για νομικούς & δικηγόρους από εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

View more
ethemis map

Προκηρύξεις

Προκηρύξεις Δημοσίου και Αγγελίες για δικηγόρους & νομικούς.

View more
ethemis case law

Noμοθεσία

Οι νόμοι που έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

View more
social media news

Social           Media            Streaming

Ροή ειδήσεων από τα κοινωνικά δίκτυα του www.ethemis.gr

View more
ethemis international news

Διεθνή                      Νέα

Διεθνή Νομικά Νέα και Αρθρογραφία, Νομολογία ΕΔΔΑ και αποφάσεις Διεθνών Δικαστηρίων

View more
ethemis map

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ            ΦΟΡΕΩΝ

Εκδηλώσεις Nομικού Eνδιαφέροντος από ποικίλους θεσμικούς Φορείς

View more
ethemis map

Συντακτική            Ομάδα

Η Επιστημονική Ομάδα του Ethemis.gr

View more
ethemis map

ΠΟΙΝΙΚΟΣ            ΧΑΡΤΗΣ

Διαδραστικός Χάρτης γεωκωδικοποίησης όλων των Ελληνικών Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

View more