Τρέχουσα Νομική Επικαιρότητα NewsRoom

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ / May 08, 2017: Pobuca - Χρήσιμη δωρεάν εφαρμογή για επαγγελματίες, η οποία οργανώνει την επικοινωνία με τους πελάτες τους

NewsRoom eΘέμις


ethemis

Pobuca - Χρήσιμη δωρεάν εφαρμογή για επαγγελματίες, η οποία οργανώνει την επικοινωνία με τους πελάτες τους

Καθημερινά οι σύγχρονοι επαγγελματίες (όπως και οι δικηγόροι) επικοινωνούν με πελάτες, συνεργάτες, συναδέλφους κ.ο.κ. αφιερώνοντας σημαντικό χρόνο στα 3 στάδια που συνθέτουν τη διαδικασία αυτή. Αρχικά πρέπει να βρουν τα προσωπικά στοιχεία (κινητό τηλέφωνο, email) του ατόμου που θέλουν να έρθουν σε επικοινωνία. Στη συνέχεια να επιλέξουν τον τρόπο που θα επικοινωνήσουν (τηλέφωνο, email, skype call) και τέλος να καταφέρουν να βρουν το άτομο που ψάχνουν. Μέσα από αυτή τη διαδικασία αναδεικνύονται τα 2 κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι επαγγελματίες: 1ον) δεν έχουν ένα δομημένο εταιρικό κατάλογο με όλες τις επαγγελματικές επαφές όπου κάποιος θα μπορεί να ανατρέξει κάθε φορά που θέλει να επικοινωνήσει με κάποιον πελάτη και 2ον) καταλήγουν να αφιερώνουν πολύ χρόνο για να προσπαθούν να βρουν διαθέσιμο το άτομο που θέλουν να επικοινωνήσουν. Σε αυτά τα 2 προβλήματα έρχεται να δώσει τη λύση η Pobuca.

Εισάγοντας το εταιρικό του email κάποιος εντελώς δωρεάν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στην Pobuca, δηλαδή τον καινούργιο τρόπο αποθήκευσης εταιρικών επαφών και οργανισμών της εταιρείας του. Ο κοινός τηλεφωνικός κατάλογος είναι προσβάσιμος από κάθε browser και από το κινητό τηλέφωνο του κάθε χρήστη (Android και iOS) μέσω της mobile εφαρμογής.

Κάποιες από τις πολλές δυνατότητες που έχει κάποιος με τη χρήση της Pobuca είναι η αυτόματη δημιουργία επαφών σκανάρωντας επαγγελματικές κάρτες, εισαγωγή σημειώσεων για κάθε επαφή ή οργανισμό, ορισμός ειδοποιήσεων για επικοινωνία (reminders),  διασύνδεση με το email account (Outlook) για αναζήτηση επαφών ή δημιουργία νέων βάσει των υπογραφών που βρίσκονται στα emails, προώθηση στοιχείων επικοινωνίας οποιασδήποτε επαφής αποθηκευμένης στην Pobuca.

 

Ο παραδοσιακός τρόπος αρχειοθέτησης των επαφών σε αρχεία excel, ατζέντες ή ντοσιέ με επαγγελματικές κάρτες αποτελεί πια παρελθόν!


LATEST POSTS
  • ethemis

    Παρασκευή 24 Μαΐου 2019: Συμπόσιο με θέμα "The Future of Global Law"

    Την Παρασκευή 24/05/2019 στις 09.00πμ θα λάβει χώρα Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα "The Future of Global Law" (Το Μέλλον του Παγκόσμιου Δικαίου) στο Αμφιθέατρο "Ι. Δρακόπουλος" του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30) με ελεύθερη είσοδο και γλώσσα εργασίας την αγγλική.

  • ethemis

    Εργατική Αρχή και Σύνταγμα

    Η εργατική αρχή εισήχθη στο ιταλικό Σύνταγμα του 1947, με την πρόβλεψη ότι η Ιταλία είναι μία Δημοκρατία βασισμένη στην εργασία. Πρόκειται για έναν κανόνα που προάγει τον κλασικό νομικό πολιτισμό, κατά τον οποίο το άτομο είναι «πρόσωπο»,..

ethemis case law

Noμολογία

Σημαντικές δικαστικές αποφάσεις, ιδίως των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας

View more
ethemis map

Δελτία            Τύπου

Ανακοινώσεις ΔΣΑ, δικαστικών ενώσεων, ανεξάρτητων αρχών, θεσμικών φορέων.

View more
ethemis legal studies

Εκπαιδευτικά           Προγράμματα

Για νομικούς & δικηγόρους από εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

View more
ethemis map

Προκηρύξεις

Προκηρύξεις Δημοσίου και Αγγελίες για δικηγόρους & νομικούς.

View more
ethemis case law

Noμοθεσία

Οι νόμοι που έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

View more
social media news

Social           Media            Streaming

Ροή ειδήσεων από τα κοινωνικά δίκτυα του www.ethemis.gr

View more
ethemis international news

Διεθνή                      Νέα

Διεθνή Νομικά Νέα και Αρθρογραφία, Νομολογία ΕΔΔΑ και αποφάσεις Διεθνών Δικαστηρίων

View more
ethemis map

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ            ΦΟΡΕΩΝ

Εκδηλώσεις Nομικού Eνδιαφέροντος από ποικίλους θεσμικούς Φορείς

View more
ethemis map

Συντακτική            Ομάδα

Η Επιστημονική Ομάδα του Ethemis.gr

View more
ethemis map

ΠΟΙΝΙΚΟΣ            ΧΑΡΤΗΣ

Διαδραστικός Χάρτης γεωκωδικοποίησης όλων των Ελληνικών Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

View more