Σεμινάριο με θέμα: Σύγκριση Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας

January 29, 2018: Eκπαιδευτικά Προγράμματα για Νομικούς, Δικηγόρους, Ασκούμενους & Φοιτητές

Μεταπτυχιακά προγράμματα ethemis


posts  eΘέμις / Εκπαιδευτικά Προγράμματα / Σεμινάριο με θέμα: Σύγκριση Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας posts



ethemis

Σεμινάριο με θέμα: Σύγκριση Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ανακοινώνει ότι διοργανώνει, σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (PIRAEUS ASSOCIATION FOR MARITIME ARBITRATION – PAMA) και την υποστήριξη του Institute of Chartered Shipbrokers – Greek Branch (ICS Greek Branch), Σεμινάριο με Θέμα:

«ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ»

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, από 4μ.μ. μέχρι 10μ.μ. και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, από 10π.μ. μέχρι 7μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Institute of Chartered Shipbrokers – Greek Branch (ICS Greek Branch) στην οδό Πλάτωνος αρ. 1 και Σωτήρος Διός αρ. 18, στον Πειραιά.
Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και εν μέρει στην αγγλική γλώσσα. Για όσα κεφάλαια αναπτυχθούν στην αγγλική γλώσσα θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα.

Εισηγητές:
1. Ο κύριος George Lambrou, Δικηγόρος, συνεταίρος στο Δικηγορικό Γραφείο «THOMAS COOPER», που εδρεύει στον Πειραιά, Διαιτητής, εξειδικευμένος στη Διεθνή Εμπορική Διαιτησία, Fellow του Chartered Institute of Arbitrators of London.
2. Η κυρία Κατερίνα Κωτσάκη, επ. Δικηγόρος, Διαμεσολαβήτρια διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Μέλος του Chartered Institute of Arbitrators of London, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ .
3. Ο κύριος Αντώνης Τσαβδαρίδης, Δικηγόρος, Διαιτητής σε υποθέσεις Διεθνούς Διαιτησίας, εταίρος και επικεφαλής του τομέα Διαιτησίας της Δικηγορικής Εταιρείας Rokas, Λέκτωρ Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Secretary General του European Court of Arbitration, Αντιπρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και της ΕΝΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
4. Η κυρία Τζένη (Ιωάννα) Πουρνάρα Βαρδαβίλια, Επιχειρηματίας, Ναυτική Διαιτητής, Διαμεσολαβήτρια ADR, LMAA Supporting Member, Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων: (α) της ΕΝΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, (β) της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ και (γ) του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευμένους Διαμεσολαβητές, Δικηγόρους, Οικονομολόγους, Στελέχη Επιχειρήσεων και, γενικότερα, σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις για τους Εναλλακτικούς Τρόπους Επίλυσης Διαφορών.

Το κόστος συμμετοχής είναι 280 ευρώ και μπορεί να καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις, η πρώτη καταβλητέα μέχρι την 5η Φεβρουαρίου 2018 και η δεύτερη μέχρι την 19η Φεβρουαρίου 2018. Σε περίπτωση, εξόφλησης μετρητοίς μέχρι την 5η Φεβρουαρίου 2018 ολόκληρου του ποσού της συμμετοχής, αυτό θα ανέρχεται σε 250 ευρώ. Οι καταθέσεις των πιο πάνω ποσών πρέπει να γίνονται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στον ακόλουθο λογαριασμό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ: Αριθμός λογ/μού: 150/480071-06 & IBAN: GR 83 0110 1500 0000 1504 8007 106. Κάθε καταθέτης θα πρέπει να αναφέρει το ονοματεπώνυμό του και απαραιτήτως ως αιτιολογία: «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΕΔ - PAMA». Αντίγραφο του καταθετηρίου εγγράφου πρέπει να αποστέλλεται στο e-mail: jennypb@otenet.gr, με αντίγραφο στο e-mail: eed.mediation@eledi.gr Ο κατώτατος αριθμός συμμετεχόντων είναι 10 και ο ανώτατος 18. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλλει ή / και να ακυρώσει τη διεξαγωγή του Σεμιναρίου κατά την κρίση της. Σε τέτοια περίπτωση, θα επιστρέφεται σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή το ποσό, το οποίο θα έχει καταβάλει έκαστος.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης από τη δήλωση συμμετοχής, εάν αυτή γίνει μέχρι την 5η Φεβρουαρίου 2018, θα επιστρέφεται σε εκείνον που υπαναχωρεί ολόκληρο το ποσό που, θα έχει, ενδεχομένως, καταβάλει. Εάν η υπαναχώρηση γίνει μέχρι την 15η Φεβρουαρίου 2018, σε εκείνον που υπαναχωρεί θα επιστρέφεται το μισό του ποσού που, θα έχει, ενδεχομένως, καταβάλει. Εάν η υπαναχώρηση γίνει μετά  την 15η Φεβρουαρίου 2018, δεν θα επιστρέφεται κανένα ποσό. Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί με διαδραστικό τρόπο. Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης κατά το πέρας του. Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο που ακολουθεί.
 

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευμένους Διαμεσολαβητές, Δικηγόρους, Οικονομολόγους, Στελέχη Επιχειρήσεων και, γενικότερα, σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις για τους Εναλλακτικούς Τρόπους Επίλυσης Διαφορών.



Source/ Author:eledi.gr/

LATEST POSTS



ethemis map

Προκηρύξεις/ Αγγελίες

Προκηρύξεις, Διαγωνισμοί και Αγγελίες για δικηγόρους, ασκούμενους & νομικούς.

View more
newsroom

ΝewsRoom/      ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρέχουσα Νομική Επικαιρότητα

View more
ethemis case law

Noμολογία

Σημαντικές δικαστικές αποφάσεις, ιδίως των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας

View more
ethemis case law

Noμοθεσία

Οι νόμοι που έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

View more
ethemis legal studies

Εκπαιδευτικά           Προγράμματα

Για νομικούς & δικηγόρους από εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

View more
ethemis.gr

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ            ΦΟΡΕΩΝ

Εκδηλώσεις Nομικού Eνδιαφέροντος από ποικίλους θεσμικούς Φορείς

View more
ethemis international news

Διεθνή                      Νέα

Διεθνή Νομικά Νέα και Αρθρογραφία, Νομολογία ΕΔΔΑ και αποφάσεις Διεθνών Δικαστηρίων

View more
ethemis map

Δελτία            Τύπου

Ανακοινώσεις ΔΣΑ, δικαστικών ενώσεων, ανεξάρτητων αρχών, θεσμικών φορέων.

View more
ethemis

Συντακτική            Ομάδα

Η Επιστημονική Ομάδα του Ethemis.gr

View more
ethemis.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΑ             ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ             e-ΘΕΜΙΣ

Ο Κατάλογος Συνεδρίων και Εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει η Ένωση Ελλήνων Νομικών

View more

newsroom