full screen background image

News Flash

19 Απριλίου 2017 - Call for Papers : 7o Διεθνές Συνέδριο e-Democracy 2017 με θέμα : “Ηλεκτρονική Δημοκρατία : ιδιωτικές, ασφαλείς και ευφυείς ηλεκτρονικές Κυβερνητικές Υπηρεσίες”   e-Democracy 2017: Πρόσκ ... +++ 19 Απριλίου 2017 - 22-27 Μαϊου 2017 : 39ος Κύκλος Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών από το Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» – Δηλώσεις Συμμετοχής   Δευτέρα, 22.05.2017 & ... +++ 12 Απριλίου 2017 - 10-11 Μαΐου 2017, Aθήνα : Σεμινάριο – Πρόγραμμα με θέμα «ΙΝΤΕRΝΑΤΙΟΝΑL SPORTS MEDIATION TRAINING/ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ»   Το Eλληνικό Κέν ... +++ 10 Απριλίου 2017 - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις» της Νομικής Σχολής ΑΠΘ και του Τμήματος Νομικής του Παν. Λευκωσίας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ   Η Νομική Σχολή ... +++ 6 Απριλίου 2017 - Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 : ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ της Nomos F.C Athens   Η Nomos F.C. Athens σας ... +++ 5 Απριλίου 2017 - Διεθνής Ακαδημία Διαιτησίας: Πρώτη εισήγηση Έλληνα Καθηγητή Η Διεθνής Ακαδημία ... +++ webdesign

Απόψεις

Published on Σεπτέμβριος 7th, 2010 | by eThemis

0

Δικηγορία στο Ναύπλιο – Ποινική Δικηγορία

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 239 ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.

ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ.

ΕΦΕΤΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ : ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΥΠΑΓΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ( ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΦΕΣΗ) ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΩΝ, ΤΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΩΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΙΚΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΦΕΣΗ.

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ [ΛΕΩΝΙΔΙΟ, ΤΥΡΟΣ, ΑΣΤΡΟΣ].

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ [ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ]. ΩΣΤΟΣΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ. Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΓΟΛΓΟΘΑΣ.

Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ

Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΜΑΧΙΜΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΕΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ. Η ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΛΙΚΗ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΘΩΣ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΩ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ.

ΕΝΑΣ ΑΣΤΟΧΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ, Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ,  Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ Δ. ΠΛΑΚΟΚΕΦΑΛΟΣ


Tags:Αφήστε μια απάντηση


Back to Top ↑