full screen background image

News Flash

24 Μαρτίου 2017 - Κώδικας Δικηγόρων & Κώδικας Δεοντολογίας Δικηγορικού Λειτουργήματος (Δ’ Έκδοση)   Οι πολλαπλές τρ ... +++ 24 Μαρτίου 2017 - 18-23 Απριλίου 2017 (Εβδομάδα της Διακαινησίμου) 38ος Κύκλος Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – Δηλώσεις Συμμετοχής   Τρίτη, 18.04.2017 ̵ ... +++ 23 Μαρτίου 2017 - Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, Ημερίδα ΕΕΠ και ΙΕΔΠΔ με θέμα : “Η διακρατική συνεργασία στις ποινικές υποθέσεις (έκδοση, Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, δικαστική συνδρομή)”   Πρόσκληση ΕΕΠ &a ... +++ 22 Μαρτίου 2017 - Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 ημερίδα με θέμα: O ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΚΑΝ ΕΕ 2016/679) Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚ ... +++ 22 Μαρτίου 2017 - Άμεση ανάγκη τροποποίησης του άρθρου 32 ν. 4456/2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –άμεσ ... +++ 21 Μαρτίου 2017 - Αθώοι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Βατοπεδίου   Αθώοι κρίθηκαν ... +++ webdesign

Απόψεις

Published on Σεπτέμβριος 7th, 2010 | by eThemis

0

Δικηγορία στο Ναύπλιο – Ποινική Δικηγορία

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 239 ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.

ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ.

ΕΦΕΤΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ : ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΥΠΑΓΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ( ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΦΕΣΗ) ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΩΝ, ΤΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΩΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΙΚΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΦΕΣΗ.

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ [ΛΕΩΝΙΔΙΟ, ΤΥΡΟΣ, ΑΣΤΡΟΣ].

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ [ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ]. ΩΣΤΟΣΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ. Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΓΟΛΓΟΘΑΣ.

Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ

Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΜΑΧΙΜΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΕΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ. Η ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΛΙΚΗ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΘΩΣ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΩ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ.

ΕΝΑΣ ΑΣΤΟΧΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ, Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ,  Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ Δ. ΠΛΑΚΟΚΕΦΑΛΟΣ


Tags:Αφήστε μια απάντηση


Back to Top ↑