Ειδησεογραφία: Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις Νομικών Φορέων

October 11, 2017: Δελτίο Τύπου: Παρουσίαση των προτάσεων του Υποψ. Προέδρου ΔΣΑ και Προέδρου της Ε.Ε.Ν. e-Θέμις Δ. Αναστασόπουλου και του Συνδυασμού για τον ΔΣΑ, τον Δικηγόρο και τη Δικαιοσύνη

ethemis


Δελτίο Τύπου: Παρουσίαση των προτάσεων του Υποψ. Προέδρου ΔΣΑ και Προέδρου της Ε.Ε.Ν. e-Θέμις Δ. Αναστασόπουλου και του Συνδυασμού για τον ΔΣΑ, τον Δικηγόρο και τη Δικαιοσύνη

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε, στο Μικρό Παλλάς, η παρουσίαση των 60 + 1 προτάσεων του υποψηφίου Προέδρου ΔΣΑ και Προέδρου της Ε.Ε.Ν. e-Θέμις, Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλου και του συνδυασμού αυτού «Ο Δικηγόρος όλοι εμείς, μαζί!» για τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Δικηγόρο και την Δικαιοσύνη με κεντρικό σύνθημα και όραμα «να κάνουμε τον ΔΣΑ ξανά τον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος παρουσίασε στο κατάμεστο από δικηγόρους θέατρο τις αξίες πάνω στις οποίες εδράζεται το πρόγραμμα, την αποτελεσματικότητα, την αξιοπρέπεια, την αριστεία, την ελευθερία και την ισότητα. Με βάση αυτές τις αξίες έχουν αναπτυχθεί 61 προτάσεις που εξειδικεύονται σε πέντε θεματικές, τον Δικηγορικό Σύλλογο, την Εκπροσώπηση του Δικηγόρου, το Φορολογικό και Ασφαλιστικό Σύστημα του Δικηγόρου, την ειδική μέριμνα για τον Δικηγόρο, τη Βελτίωση της απονομής της Δικαιοσύνης, 61 προτάσεις οι οποίες είναι άμεσα υλοποιήσιμες και έχουν σχεδιαστεί με μεθοδικότητα.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος κάλεσε δίπλα του και παρουσίασε τόσο τους υποψηφίους του συνδυασμού του όσο και τα μέλη της συντακτικής ομάδας του προγράμματος που έχουν συνθέσει τις προτάσεις που παρουσιάστηκαν, θέλοντας να δείξει όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ότι είναι εδώ για να ενώσει όλες τις γενιές, όλους τους δικηγόρους για να κάνει τον ΔΣΑ 1ο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας καλώντας όλους να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Στην σπουδαία εκδήλωση το παρών έδωσε πλήθος δικηγόρων μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι νομικοί, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου όπως η Υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, η Υπουργός κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η Τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκη Κεραμέως, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΑ
«Ο Δικηγόρος
όλοι εμείς, μαζί!»LATEST POSTSethemis

Δίκαιο     Πληροφορικής

Διαδίκτυο, Προσωπικά Δεδομένα, Διαδικτυακή Εγκληματικότητα και Νομικά Ζητήματα στον Κυβερνοχώρο

View more
ethemis map

Ποινικό     Δίκαιο

Πρακτικά και Θεωρητικά Ζητήματα Ποινικού Δικαίου, Αρθρογραφία, Νομολογία, Βιβλιογραφία και Εκδηλώσεις

View more
ethemis

Δημόσιο     Διεθνές     Δίκαιο

Παρουσίαση και ανάλυση νομολογιακών και νομοθετικών εξελίξεων σε ζητήματα διεθνούς δικαίου

View more
ethemis map

Δημόσιο            Δίκαιο

Φορολογικό δίκαιο, το δίκαιο δημοσίων συμβάσεων και το Διοικητικό δίκαιο

View more
ethemis map

Δίκαιο     Αλλοδαπών

Ζητήματα Mεταναστευτικού και Προσφυγικού δικαίου, Νομολογία, Νομοθεσία, Ειδησεογραφία

View more
ethemis

 

Νομική Επικαιρότητα και Ειδησεογραφία, Ελληνική και Διεθνής

View more
ethemis map

Ψηφιακό             Αποθετήριο

Aναζητήστε τις δημοσιεύσεις του παλαιού ethemis.gr 2011-2015

View more
ethemis map

ΠΟΙΝΙΚΟΣ            ΧΑΡΤΗΣ

Διαδραστικός Χάρτης γεωκωδικοποίησης όλων των Ελληνικών Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

View more
ethemis map

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ            ΦΟΡΕΩΝ

Εκδηλώσεις Nομικού Eνδιαφέροντος από ποικίλους Aνεξάρτητους Φορείς

View more
ethemis map

Δικηγορικοί            Σύλλογοι

Νέα και Χάρτης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας

View more