f AEΚ: Μήνυση Μπέκιου εναντίον Αδαμίδη - eThemis: Το ελληνικό νομικό site full screen background image

News Flash

24 Μαρτίου 2015 - Σχολικός εκφοβισμός – Bullying: τελικά μας αφορά όλους Σχολικός εκφοβισμό ... +++ 24 Μαρτίου 2015 - Στον έλεγχο του ΣτΕ η «συμφωνία συμβιβασμού» μεταξύ Δημοσίου και Siemens Η συμφωνία αυτή προ ... +++ 24 Μαρτίου 2015 - Αντιδρά στη δίκη για τη Χρυσή Αυγή ο Δήμος Κορυδαλλού «Όχι στη διεξαγωγή ... +++ 24 Μαρτίου 2015 - Βατοπέδι: Αίτημα αποβολής Δημοσίου Με τις αποφάσεις τω ... +++ 24 Μαρτίου 2015 - Το απόγευμα η ετυμηγορία των δικαστών για τον Παπακωνσταντίνου Στις 6 το απόγευμα α ... +++ 23 Μαρτίου 2015 - ΣτΠ: Απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας Κάτοικοι περιοχής ... +++ webdesign

Δικαιοσύνη ΑΕΚ

Published on Ιουνίου 21st, 2011 | by ethemis.gr

Χωρίς σχόλια

AEΚ: Μήνυση Μπέκιου εναντίον Αδαμίδη

Στις δικαστικές αίθουσες πρόκειται τελικώς να λύσουν τις διαφορές τους ο άλλοτε εμπορικός διευθυντής της εταιρίας και νυν  διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Forthnet κ. Ανδρέας Μπέκιος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρος Αδαμίδης. Ο κ. Μπέκιος πνέει τα μένεα κατά του προέδρου μετά τους υπαινιγμούς, που έκανε σχετικά με την διαχείριση των οικονομικών της ομάδας από τον πρώην εμπορικό διευθυντή.

Μάλιστα δήλωσε τα εξής σε δημοσιογράφους σήμερα το πρωί:

«Παρακολουθώ επί μήνες τη διάθεση συκοφαντίας του προσώπου μου από τον πρόεδρο της ΑΕΚ, ως προς την εργασία μου, τους προσωπικούς μου λογαριασμούς και τις απολαβές μου κατά την περίοδο της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ. Αναρωτιέμαι αν η συνέχιση της λασπολογίας, της μονόπλευρης ανάγνωσης και της παρερμηνείας της αιτίας των μισθών και εσόδων μου τα χρόνια που συνεργάστηκα με την ΠΑΕ αποτελούν εμμονή για τον κ. Αδαμίδη, καθ’ ότι εν γνώσει του αποκρύπτει ότι κατά τη χρονική περίοδο της συνεργασίας μου εξασφάλισα με την προσωπική μου εργασία μεγάλα χορηγικά έσοδα με αποτέλεσμα πέραν της οικονομικής του ενίσχυσης ο σύλλογος να έχει αποκτήσει υψηλή εταιρική υπόληψη.
 
Τα συμβόλαια συνεργασίας μου και τα έσοδα μου ουδέποτε ήταν κρυφά και φυσικά είναι καθ’ όλα νόμιμα και απολύτως διαφανή και εξ αυτού του λόγου είχαν εγκριθεί από τους τέως και νυν μετόχους της ΠΑΕ. Για τον λόγο αυτό και επειδή ο κ. Αδαμίδης εμμένει στο να δυσφημεί πρόσωπα και να θίγει υπολήψεις, αναγκάζομαι πρώτος να καταφύγω στην προστασία των δικαστηρίων υποβάλλοντας μήνυση εις βάρος του για τα δημόσια λεγόμενα του εναντίον μου και καταθέτοντας παράλληλα αγωγή αποζημίωσης ύψους 1.000.000 ευρώ για τη δόλια προσβολή της προσωπικής μου τιμής και της επαγγελματικής μου φήμης από πλευράς του, ώστε να αποκαταστήσει την προσβολή της προσωπικότητάς μου και ταυτόχρονα να αναγκαστεί να παύσει να διαδίδει χωρίς συνέπειες αναληθείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς εις βάρος μου».

Η απάντηση ήλθε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ από πλευράς του Αδαμίδη και είναι η εξής:

«Υπενθυμίζω στον κ. Μπέκιο την παροιμία “λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του”, η οποία ταιριάζει στην περίπτωσή του. Ο λαός της ΑΕΚ διαθέτει μνήμη, κρίση και ιδιαίτερο αίσθημα δικαίου. Για τους λόγους αυτούς, ο κ. Μπέκιος όφειλε να είναι πιο προσεκτικός και να μην “τρίβεται στη γκλίτσα του τσοπάνη, γιατί καμιά φορά αντιδρά περίεργα ο τσοπάνης”.
 
Η συνέχεια από την πλευρά μου θα είναι πλέον εντός των ποινικών και αστικών δικαστηρίων. Κλείνοντας, θα συνιστούσα στον κ. Μπέκιο να κρατήσει τις αντιπαραθέσεις του σε προσωπικό επίπεδο και να μην εκτονώνει τις εμμονές του μέσω της επαγγελματικής του ιδιότητας στην ΑΕΚ και στον κόσμο της».


About the AuthorBack to Top ↑