Καλή πλοήγηση στο νέο ethemis.gr!

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ/ April 28, 2017: Τρέχουσα Νομική Επικαιρότητα NewsRoom


ethemis

Καλή πλοήγηση στο νέο ethemis.gr!

Πριν από δώδεκα έτη, ασκούμενοι και (πολύ) νέοι ακόμα τότε δικηγόροι, αποφασίσαμε να μετουσιώσουμε τη διάθεση μας για δράση σε ένα νομικό-δικηγορικό Forum, μέσω του οποίου θα μπορούσαμε αφενός να επικοινωνήσουμε τις δράσεις και τις απόψεις μας και, αφετέρου, να παρέχουμε νομική ενημέρωση, για ό,τι θα μπορούσε να απασχολεί και εμάς τους ίδιους. Η προσπάθεια αυτή τότε, το έτος 2005, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της ιστοσελίδας e-and.gr. Ο ενθουσιασμός και το μεράκι όλων μας παρέμεινε άσβεστο, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα μας το έτος 2008 να μετεξελιχθεί στην ιστοσελίδα indubio.gr και, λίγο αργότερα, στην ιστοσελίδα ethemis.gr, με την παράλληλη ίδρυση της Ένωσης μας «Ένωση Ελλήνων Νομικών e-Θέμις».

Πλέον, δώδεκα έτη μετά, με το ίδιο μεράκι και την ίδια ανάγκη για συμμετοχική δράση, η ερασιτεχνική (υπό την έννοια της μη-επαγγελματικής διάστασης) προσπάθεια μας για νομική ενημέρωση, αλλά και για επικοινωνία των δράσεων της Ένωσης μας με το νομικό – και όχι μόνο - κόσμο, εκφράζεται μέσα από την πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα μας ethemis.gr, την οποία με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια παρουσιάζουμε, έχοντας λάβει υπόψη μας και τις παρατηρήσεις-προτάσεις που όλο το προηγούμενο διάστημα μας αποστέλλατε.

Η ethemis.gr, πάντα επώνυμα, και πάντα στα πλαίσια της συμμετοχικής και επιστημονικής - δικηγορικής δράσης μας, ανανεώθηκε και εκσυγχρονίστηκε ώστε αφενός να εκφράσει αποτελεσματικότερα την, πολυετή πλέον, παρουσία και δράση της Ε.Ε.Ν.e-Θέμις, και, αφετέρου, προκειμένου να επικοινωνεί με τον πλέον σύγχρονο τρόπο τη νομική πληροφόρηση.

Παράλληλα, καθίσταται ένα διαδραστικό portal απευθείας επικοινωνίας με το νομικό κόσμο αλλά και με τα μέλη της Ένωσης μας ειδικότερα. Πέραν της τρέχουσας νομικής πληροφόρησης, στο ethemis.gr φιλοξενούνται αυτοτελείς σελίδες για το Δίκαιο της Πληροφορικής, το Ποινικό Δίκαιο, το Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο, το Δημόσιο Δίκαιο και το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο. Όποιος, λοιπόν, συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει στη Συντακτική Ομάδα μας, είτε σε σχέση με έναν επιμέρους τομέα δικαίου είτε γενικότερα, μπορεί να μας αποστείλει το βιογραφικό του στο ethemis@ethemis.gr.

Τέλος, πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στα παλαιότερα, ιδρυτικά μέλη της Ένωσης μας, αλλά και στα νεότερα, που όλα αυτά τα χρόνια, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο, διάθεση και γνώση, κατέστησαν το ethemis.gr έναν αξιόπιστο διαδικτυακό τόπο. Όπως επίσης ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους εσάς, που τόσα έτη, μας εμπιστεύεστε, μας επισκέπτεστε και στηρίζετε κάθε μας δράση.

Για τη Συντακτική Ομάδα και την Ε.Ε.Ν.e-Θέμις: Δημήτρης Χρ.Αναστασόπουλος, Πρόεδρος και Ιωάννης Παγώνας  Γραμματέας Ε.Ε.Ν.e-Θέμις

Καλή πλοήγηση!



Source/ Author:ethemis.gr

LATEST POSTS




ethemis map

Προκηρύξεις/ Αγγελίες

Προκηρύξεις, Διαγωνισμοί και Αγγελίες για δικηγόρους, ασκούμενους & νομικούς.

View more
newsroom

ΝewsRoom/      ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρέχουσα Νομική Επικαιρότητα

View more
ethemis case law

Noμολογία

Σημαντικές δικαστικές αποφάσεις, ιδίως των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας

View more
ethemis case law

Noμοθεσία

Οι νόμοι που έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

View more
ethemis legal studies

Εκπαιδευτικά           Προγράμματα

Για νομικούς & δικηγόρους από εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

View more
ethemis.gr

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ            ΦΟΡΕΩΝ

Εκδηλώσεις Nομικού Eνδιαφέροντος από ποικίλους θεσμικούς Φορείς

View more
ethemis international news

Διεθνή                      Νέα

Διεθνή Νομικά Νέα και Αρθρογραφία, Νομολογία ΕΔΔΑ και αποφάσεις Διεθνών Δικαστηρίων

View more
ethemis map

Δελτία            Τύπου

Ανακοινώσεις ΔΣΑ, δικαστικών ενώσεων, ανεξάρτητων αρχών, θεσμικών φορέων.

View more
ethemis

Συντακτική            Ομάδα

Η Επιστημονική Ομάδα του Ethemis.gr

View more
ethemis.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΑ             ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ             e-ΘΕΜΙΣ

Ο Κατάλογος Συνεδρίων και Εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει η Ένωση Ελλήνων Νομικών

View more

newsroom