Τρέχουσα Νομική Επικαιρότητα NewsRoom

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ / April 28, 2017: Καλή πλοήγηση στο νέο ethemis.gr!

NewsRoom eΘέμις


ethemis

Καλή πλοήγηση στο νέο ethemis.gr!

Πριν από δώδεκα έτη, ασκούμενοι και (πολύ) νέοι ακόμα τότε δικηγόροι, αποφασίσαμε να μετουσιώσουμε τη διάθεση μας για δράση σε ένα νομικό-δικηγορικό Forum, μέσω του οποίου θα μπορούσαμε αφενός να επικοινωνήσουμε τις δράσεις και τις απόψεις μας και, αφετέρου, να παρέχουμε νομική ενημέρωση, για ό,τι θα μπορούσε να απασχολεί και εμάς τους ίδιους. Η προσπάθεια αυτή τότε, το έτος 2005, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της ιστοσελίδας e-and.gr. Ο ενθουσιασμός και το μεράκι όλων μας παρέμεινε άσβεστο, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα μας το έτος 2008 να μετεξελιχθεί στην ιστοσελίδα indubio.gr και, λίγο αργότερα, στην ιστοσελίδα ethemis.gr, με την παράλληλη ίδρυση της Ένωσης μας «Ένωση Ελλήνων Νομικών e-Θέμις».

Πλέον, δώδεκα έτη μετά, με το ίδιο μεράκι και την ίδια ανάγκη για συμμετοχική δράση, η ερασιτεχνική (υπό την έννοια της μη-επαγγελματικής διάστασης) προσπάθεια μας για νομική ενημέρωση, αλλά και για επικοινωνία των δράσεων της Ένωσης μας με το νομικό – και όχι μόνο - κόσμο, εκφράζεται μέσα από την πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα μας ethemis.gr, την οποία με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια παρουσιάζουμε, έχοντας λάβει υπόψη μας και τις παρατηρήσεις-προτάσεις που όλο το προηγούμενο διάστημα μας αποστέλλατε.

Η ethemis.gr, πάντα επώνυμα, και πάντα στα πλαίσια της συμμετοχικής και επιστημονικής - δικηγορικής δράσης μας, ανανεώθηκε και εκσυγχρονίστηκε ώστε αφενός να εκφράσει αποτελεσματικότερα την, πολυετή πλέον, παρουσία και δράση της Ε.Ε.Ν.e-Θέμις, και, αφετέρου, προκειμένου να επικοινωνεί με τον πλέον σύγχρονο τρόπο τη νομική πληροφόρηση.

Παράλληλα, καθίσταται ένα διαδραστικό portal απευθείας επικοινωνίας με το νομικό κόσμο αλλά και με τα μέλη της Ένωσης μας ειδικότερα. Πέραν της τρέχουσας νομικής πληροφόρησης, στο ethemis.gr φιλοξενούνται αυτοτελείς σελίδες για το Δίκαιο της Πληροφορικής, το Ποινικό Δίκαιο, το Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο, το Δημόσιο Δίκαιο και το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο. Όποιος, λοιπόν, συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει στη Συντακτική Ομάδα μας, είτε σε σχέση με έναν επιμέρους τομέα δικαίου είτε γενικότερα, μπορεί να μας αποστείλει το βιογραφικό του στο ethemis@ethemis.gr.

Τέλος, πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στα παλαιότερα, ιδρυτικά μέλη της Ένωσης μας, αλλά και στα νεότερα, που όλα αυτά τα χρόνια, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο, διάθεση και γνώση, κατέστησαν το ethemis.gr έναν αξιόπιστο διαδικτυακό τόπο. Όπως επίσης ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους εσάς, που τόσα έτη, μας εμπιστεύεστε, μας επισκέπτεστε και στηρίζετε κάθε μας δράση.

Για τη Συντακτική Ομάδα και την Ε.Ε.Ν.e-Θέμις: Δημήτρης Χρ.Αναστασόπουλος, Πρόεδρος και Ιωάννης Παγώνας  Γραμματέας Ε.Ε.Ν.e-Θέμις

Καλή πλοήγηση!


LATEST POSTS
ethemis

Δίκαιο     Πληροφορικής

Διαδίκτυο, Προσωπικά Δεδομένα, Διαδικτυακή Εγκληματικότητα και Νομικά Ζητήματα στον Κυβερνοχώρο

View more
ethemis map

Ποινικό     Δίκαιο

Πρακτικά και Θεωρητικά Ζητήματα Ποινικού Δικαίου, Αρθρογραφία, Νομολογία, Βιβλιογραφία και Εκδηλώσεις

View more
ethemis

Δημόσιο     Διεθνές     Δίκαιο

Παρουσίαση και ανάλυση νομολογιακών και νομοθετικών εξελίξεων σε ζητήματα διεθνούς δικαίου

View more
ethemis map

Δημόσιο            Δίκαιο

Φορολογικό δίκαιο, το δίκαιο δημοσίων συμβάσεων και το Διοικητικό δίκαιο

View more
ethemis map

Δίκαιο     Αλλοδαπών

Ζητήματα Mεταναστευτικού και Προσφυγικού δικαίου, Νομολογία, Νομοθεσία, Ειδησεογραφία

View more
ethemis

 

Νομική Επικαιρότητα και Ειδησεογραφία, Ελληνική και Διεθνής

View more
ethemis map

Ψηφιακό             Αποθετήριο

Aναζητήστε τις δημοσιεύσεις του παλαιού ethemis.gr 2011-2015

View more
ethemis map

ΠΟΙΝΙΚΟΣ            ΧΑΡΤΗΣ

Διαδραστικός Χάρτης γεωκωδικοποίησης όλων των Ελληνικών Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

View more
ethemis map

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ            ΦΟΡΕΩΝ

Εκδηλώσεις Nομικού Eνδιαφέροντος από ποικίλους Aνεξάρτητους Φορείς

View more
ethemis map

Δικηγορικοί            Σύλλογοι

Νέα και Χάρτης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας

View more